kukkakuva

Helsinki Day Spa

Missio: Me tuotamme hyvää oloa

Haluamme tuottaa henkilökunnallemme ja asiakkaillemme hyvää oloa.

Henkilökunta

Koulutettu, ammattitaitoinen 30 hengen tiimimme tarjoaa korkealuokkaisia hyvinvointia vahvistavia palveluita. Kaikki kosmetologimme ja hierojamme ovat ammattitutkinnon suorittaneita, ammattitaitoisia hoitajia.

Tilat

Helsinki Day Spa on yksi suurimmista hoitoloista Suomessa. Käytössämme on 16 upeaa vuonna 2017 uusittua hoitohuonetta, omat pukuhuoneet naisille ja miehille sekä Spa Shop, josta voit hankkia huippukosmetiikkaa ja ostaa lahjakortteja.

Spa Lounge

Esteettinen, museoviraston suojelema Spa Loungemme vie kävijämme hetkessä arjen yläpuolelle, keskellä Helsinkiä. Tätä loungea tarjoamme myös ainutlaatuisiin yritys- ja yksityistilaisuuksiin.

Tilaisuudet/ryhmät

Upeaa, historiallista Spa Loungeamme on mahdollista varata yritystilaisuuksiin maanantai- tai tiistaiaamuisin klo 8-11 sekä sunnuntaisin ja tarvittaessa myös muina päivinä, jos varaus tehdään hyvissä ajoin. Voimme myös järjestää erilaisissa tapahtumissa ja tilaisuuksissa Helsinki Day Spa –esittelyjä, luentoja ja esillepanoja.

Järjestämme toiveiden mukaisia Spa-hoitokokonaisuuksia myös ryhmille. Teemme yhteistyötä samassa kiinteistössä sijaitsevan hotelli Klaus K:n kanssa, jossa on tarjolla majoitusta, kokoustiloja sekä laadukkaat ravintolapalvelut. Tiedustelut: info(at)dayspa.fi.

Spa Shop

Spa Shopissa myynnissä valikoima laadukkaita tuotteita.

Tutustu Spa Shopiin ja kauden etuihin.

Rakennuksen historiaa

Nykyisen RAKE-talon vanhin rakennus on vuonna 1882 valmistunut Erottajankatu 4, eli ns. Paerschin talo. Tässä F.A. Sjöströmin piirtämässä talossa toimi vuodesta 1883 alkaen saksankielinen tyttökoulu, jonka johtaja F.H. Paersch oli, sekä jonkin aikaa myös Helsingin musiikkiopisto, jonka tunnetuimpana oppilaana nykyisin muistetaan Jean Sibelius. Erottajankatu 4 toimi talonpoikaissäädyn kokoontumispaikkana vuoden 1885 valtiopäivillä. Sääty kokoontui nykyisessä Rake-Salissa.

1880-luvun lopulla Erottaja 4:ssä toimi suosittu G. Platén kahvila-leipomo, jossa pianomusiikin säestämänä helsinkiläisille tarjoiltiin myös viiniä ja punssia.

Saksalaisen koulun toiminta päättyi vuonna 1892 ja vuosisadan vaihteessa siellä toimivat muun muassa pastori Brobergin johtama Suomen ensimmäinen yhteiskoulu (Läroverket for gossar och flickor) sekä Helsingin Keskuskirjapaino ja Kirjasitomo.

Erottajan puolella, kolmen kerroksen korkuisen pylväikön alla on tänäkin päivänä puolipyörein parvekkein somistettu terassi. Terassin takana on aina toiminut tunnettuja ravintoloita. Ravintola Gradin avasi vuonna 1913; Se oli ravintola, jossa saattoivat ruokailla niin perheet kuin rouvat keskenäänkin – ja jos nuori mies ja neito näyttäytyivät yhdessä Gradinilla, se oli merkki kihlautumisesta. Kieltolain aikaan 1920-luvulla samoissa tiloissa toimi ravintola Palladium – jazzluola, jonka seinillä roikkui pirtupoliisien karikatyyrejä. Myöhemmin tiloissa toimi myös Raken tavaratalon lasiosasto.