Me tuotamme hyvää oloa

KOULUTETTU, AMMATTITAITOINEN 30 HENGEN TIIMIMME TARJOAA KORKEALUOKKAISIA HYVINVOINTIA VAHVISTAVIA PALVELUITA.
Katso esittely

Yksi suurimmista hoitoloista Suomessa

Käytössämme on 16 upeaa uusittua hoitohuonetta, viihtyisät pukuhuoneet naisille ja miehille sekä Spa Shop, josta voit hankkia huippukosmetiikkaa ja ostaa lahjakortteja. Kaikki kosmetologimme ja hierojamme ovat ammattitutkinnon suorittaneita, ammattitaitoisia hoitajia.

Spa Lounge

Esteettinen, museoviraston suojelema Spa Loungemme vie kävijämme hetkessä arjen yläpuolelle, keskellä Helsinkiä. Lounge on varattavana myös ainutlaatuisiin yritys- ja yksityistilaisuuksiin.

Tilaisuudet ja ryhmät

Upeaa, historiallista Spa Loungeamme on mahdollista varata yritystilaisuuksiin maanantai- tai tiistaiaamuisin klo 8-11 sekä sunnuntaisin ja tarvittaessa myös muina päivinä, jos varaus tehdään hyvissä ajoin.

Voimme myös järjestää erilaisissa tapahtumissa ja tilaisuuksissa Helsinki Day Spa –esittelyjä, luentoja ja esillepanoja. Järjestämme toiveiden mukaisia Spa-hoitokokonaisuuksia myös ryhmille.

Spa Shop

Hanki kaunistavat hoitotuotteet itsellesi tai lahjaksi. Spa Shopin henkilökunta ja kosmetologit auttavat sinua mielellään hoitotuotteiden ja lahjakorttien valinnassa.

IHANIA IHONHOITOTUOTTEITA JA -LAHJOJA

Laajasta valikoimastamme voidaan valita juuri sinulle sopivat tuotteet. Tuotteita voi ostaa myös lahjakorteilla. Valinnassa auttaa myös kosmetologimme tekemä ihoanalyysi.

RAKENNUKSEN HISTORIAA

Nykyisen RAKE-talon vanhin rakennus on vuonna 1882 valmistunut Erottajankatu 4, eli ns. Paerschin talo. Tässä F.A. Sjöströmin piirtämässä talossa toimi vuodesta 1883 alkaen saksankielinen tyttökoulu, jonka johtaja F.H. Paersch oli, sekä jonkin aikaa myös Helsingin musiikkiopisto, jonka tunnetuimpana oppilaana nykyisin muistetaan Jean Sibelius.

Erottajankatu 4 toimi talonpoikaissäädyn kokoontumispaikkana vuoden 1885 valtiopäivillä. Sääty kokoontui nykyisessä Rake-Salissa.

1880-luvun lopulla Erottaja 4:ssä toimi suosittu G. Platén kahvila-leipomo, jossa pianomusiikin säestämänä helsinkiläisille tarjoiltiin myös viiniä ja punssia.

Saksalaisen koulun toiminta päättyi vuonna 1892 ja vuosisadan vaihteessa siellä toimivat muun muassa pastori Brobergin johtama Suomen ensimmäinen yhteiskoulu (Läroverket for gossar och flickor) sekä Helsingin Keskuskirjapaino ja Kirjasitomo.

Terassin takana on aina toiminut tunnettuja ravintoloita. Ravintola Gradin avasi vuonna 1913; Se oli ravintola, jossa saattoivat ruokailla niin perheet kuin rouvat keskenäänkin – ja jos nuori mies ja neito näyttäytyivät yhdessä Gradinilla, se oli merkki kihlautumisesta.

Erottajan puolella, kolmen kerroksen korkuisen pylväikön alla on tänäkin päivänä puolipyörein parvekkein somistettu terassi.

Kieltolain aikaan 1920-luvulla samoissa tiloissa toimi ravintola Palladium – jazzluola, jonka seinillä roikkui pirtupoliisien karikatyyrejä. Myöhemmin tiloissa toimi myös Raken tavaratalon lasiosasto.

Avoimet työpaikat

ETSIMME MOTIVOITUNEITA KAUNEUSALAN AMMATTILAISIA

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja turvatun työpaikan kasvavassa, taloudellisesti vakaassa yrityksessä.

Lähetä avoin hakemus