Helsinki Spa Lounge

Tarjoamme asiakkaillemme mahdollisuuden rauhoittua ja virkistyä keskellä arjen kiireitä.

Hoitojen yhteydessä voit nauttia teetä ja pikkupurtavaa sekä lukea lehtiä ylellisessä Helsinki Spa Loungessa.

Erottaja Park -etu

Jos tulet autolla, voit jättää sen Erottaja Parkiin. Nouda 20% parkkietusi Spa Shopista!

Spa-alue on tarkoitettu aikuisille ja vain hoitoajan varanneille – haluamme tarjota asiakkaillemme mahdollisuuden rauhoittua ja virkistyä keskellä arjen kiireitä.

Ennen ja jälkeen hoitojen voit nauttia teetä ja pikkupurtavaa sekä lukea lehtiä ja kirjoja ylellisessä Spa Loungessamme.

Hoitajamme pyytävät teidät ajallaan hoitoonne. Varattuun hoitoaikaan sisältyy myös mahdollinen siirtyminen ja siivousväli. Hoitojen jälkeen, pukeuduttuanne, voitte ostaa tuotteita ja maksaa hoitonne Spa Shopissa.

Spa-etiketti

Spa-etiketin tarkoitus on varmistaa, että jokainen asiakas saa hänelle kuuluvan palvelun kokonaisvaltaisesti.

Etiketti mahdollistaa myös sen, että asiakaspalvelijat voivat antaa kullekin vieraalle jakamattoman huomionsa.

Spa on tarkoitettu rauhoittumiseen, siksi hoitoon tullessa on hyvä hiljentää sekä omaa ääntä että matkapuhelin ja kunnioittaa näin muita asiakkaita.

Tullessanne hoitoon, ilmoittauduttehan alakerran vastaanotossa, josta teidät ohjataan yläkertaan. Saatte kylpytakin, tossut ja pyyhkeen ja voitte siirtyä pukuhuoneeseen.

Pukuhuoneissa on lukitut kaapit ja voit jättää sinne vaatteesi ja laukkusi – ota avain mukaan, mutta pidä huolta ettet jätä arvoesineitä kylpytakkisi taskuun. Kylpytakin alle voit jättää alusvaatteet – ellei siitä erikseen muuta ohjeisteta.

Vartalohoidoissa saat vastaanottotiskiltä kertakäyttöalushousut. Naisille ja miehille on omat pukuhuoneensa.

Lahjakortit

Mikäli maksat hoitosi lahjakortilla, otathan sen mukaan. Kadonneita lahjakortteja emme hyvitä, sillä kyseessä on käteiseen verrattavissa oleva maksuväline.

Muistathan varata ajan hyvissä ajoin ennen lahjakortin umpeutumista, koska valitettavasti emme voi vastaanottaa umpeutuneita lahjakortteja.

Lahjakortin hoidon voit halutessasi vaihtaa toiseen samanarvoiseen hoitoon tai ostaa sillä tuotteita Spa Shopista. Lahjakortin voimassaoloaika on yksi vuosi.

Peruutukset

Mikäli et pääse tulemaan varaamaasi hoitoon, ole hyvä ja peruuta aikasi viimeistään vuorokausi ennen hoitoasi. Muutoin hoitosi veloitetaan kokonaisuudessaan.

Palaute

Toivomme, että annat välitöntä ja rehellistä palautetta palveluista! Näin voimme kehittää ja parantaa palveluitamme tarpeidesi mukaisesti.